Haberler

Ege Ateş İstanbul Judo yıldızlar müsabakalarında üst üste 2. Kez İstanbul Birincisi oldu.

Kulübümüz sporcularından Ege Ateş 18.04.2019 tarihinde İstanbul Judo yıldızlar müsabakalarında 55 kg. İstanbul Birincisi olmuştur.

Kıvanç ve Serdar Sempailer Aikido 2. Kademe antrenör belgelerini aldılar.

Kıvanç ve Serdar Sempailer Aikido 2. Kademe antrenör belgelerini aldılar. Akdeniz Aikido Spor Kulübü kendi öğretmenlerini yetiştirmeye devam ediyor. Ne mutlu yolu açana, ne mutlu yolda gelişerek yürüyene. Kendilerini Kutluyoruz.  

Pinhan Bora Erol İstanbul Okullar arası Judo minikler müsabakalarında İstanbul Üçüncüsü oldu.

Kulübümüz sporcularından Pinhan Bora Erol 15.03.2019 tarihinde İstanbul Okullar arası Judo minikler müsabakalarında 30 kg. İstanbul Üçüncüsü olmuştur.

Ege Ateş İstanbul Okullar arası Judo yıldızlar müsabakalarında İstanbul Birincisi oldu.

Kulübümüz sporcularından Ege Ateş 21.02.2019 tarihinde İstanbul Okullar arası Judo yıldızlar müsabakalarında 55 kg. İstanbul Birincisi olmuştur.

İstanbul ili Okullar arası Judo müsabakalarında başarılı sonuçlar aldık

21.02.2019 tarihinde  İstanbul ili Okullar arası Judo yıldızlar müsabakalarında; 1 sporcumuz kilosunda İstanbul şampiyonu, diğer 2 sporcumuz İstanbul 4.sü olarak başarılı olmuşlardır.

“Vincenzo Sicali Sensei Ulusararası Aikido Semineri “‘ni Kocaeli’de gerçekleştirdik.

24.11.2018 Cumartesi günü Baş Öğretmenimiz "Vincenzo Sicali Sensei Ulusararası Aikido Semineri "'ni Kocaeli'de gerçekleştirdik. Organizasyon TWF Aikido Branş As Başkanı Tanser Kılıç Beyin destekleri ve koordinasyonu ile Kulübümüz Akdeniz Spor Kulübü Yaşam Atölyesi Aikido ve

Master Vincenzo Sicali bizlerleydi.

Kulübümüz başöğretmeni Master Vincenzo Sicali’nin 22-26 Kasım tarihleri arasında kulübümüz dojosunda gerçekleştirmiş olduğu Aikido seminerden bazı kareler.

A.S.K Yaşam Atölyesi Yaz Kamp programımız

A.S.K Yaşam Atölyesi Yaz Kamp programımız 10 katılımcı ile sinirlidir . Son başvuru tarihi 15 Temmuz akşamıdir. Bilgi ve rezervasyon için Sezer Ergün sensei ye 05334351219 dan telefon ile ulaşabilirsiniz.

A.S.K Sporcumuz Bora Başar İstanbul Birincisi oldu

01.07.2018 de yapılan Judo Minikler İstanbul il müsabakalarında  sporcumuz Bora Başar  30 kg. da İstanbul 1. si olmuştur. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.  

A.S.K Ailesi olarak bayram hediyemizi ulaştırdık.

A.S.K Ailesi olarak  Sosyal  sorumluluk projemiz kapsamında Elazığlı Milli Judocu kardeşimize bayram hediyesi olarak bir bisiklet hediye ettik. Kendisi de bize hediyesi ile birlikte bir fotoğrafını gönderdi.

A.S.K. Ailesi Olarak Kuşak Şenliğimizde Bir Aradaydık

A.S.K ailesi olarak kuşak sınavında başarılı olan öğrencilerimize velilerimizin de katılımı ile gerçekleşen kuşak şenliğimizde  yeni kuşaklarını taktim ettik.

A.S.K Ailesi olarak Büyükadadaydık

A.S.K Ailesi olarak katılabilen aile üyelerimiz ile 06.05.2018 Pazar günü Büyükada da Orası Burası Restaurant’ta güzel bir gün geçirdik.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutladık

A.S.K ailesi olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ; Zeki, Çevik ve Ahlaklı çocuklarımız ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutladık.

Murathan Abdullaev İstanbul okullar arası +50kg İstanbul 2.si oldu

İstanbul okullar arası, küçükler judo yarışmasında kulübümüz sporcusu Murathan Abdullaev +50kg İstanbul 2.si olarak Türkiye şampiyonasinda İstanbul ilini temsil etmeye hak kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

A.S.K Onyedinci yılını kutladı

2001 Yılı Şubat ayında kurulan kulübümüzün güzel ve mutlu geçen onyedi yılını Aikido yetişkin grubumuz ile pasta keserek kutladık.

Arda Selçuk İnan Okullar arası Judo müsabakalarında İstanbul Üçüncüsü oldu.

Kulübümüz sporcularından Arda Selçuk İnan 16.02.2018 de İstanbul Okullar arası Judo müsabakalarında Ümitler 60 kg. İstanbul Üçüncüsü olmuştur.

Ege Ateş Okullar arası Judo müsabakalarında İstanbul Birincisi oldu.

Kulübümüz sporcularından Ege Ateş 05.02.2018 de İstanbul Okullar arası Judo müsabakalarında Yıldızlar 42 kg. İstanbul Birincisi olmuştur.

Ege Ateş Anadolu Yıldızları Judo müsabakalırında Üçünçü oldu

Kulübümüz sporcularından Ege Ateş 04.02.2018 de İstanbul da yapılan Anadolu Yıldızları Judo müsabakalarında Yıldızlar 42 kg. müsabakasında üçüncü olmuştur.

Bushido Samurayın Yolu DO Felsefesinin 7 Erdemi

Bushido bir savaş sanatı değildir. Savaş sanatlarıyla uğraşanların “ahlak yoludur”. Buke veya Bushi bilinen sınıf adıyla samuraylar bir yandan savaşırken bir yanda da insani olarak mükemmelleşmenin yolunu aramaktaydı. Samuray ölümcül ama bir o kadar yaşama

AİKİDO’NUN ANLAMI VE AMACI

AİKİDO'NUN ANLAMI VE AMACI Uzakdoğu savaş sanatları; içinde olmayanlarca çoğunlukla bir dövüş sporu olarak zannedilir. Oysa Uzakdoğu savaş sanatları, içinde felsefe ve savunma tekniklerini barındıran bir sanattır. Aslında her şeyden önce bir yaşam felsefesidir. Bilindiği

A.S.K Sporcumuz Selçuk Arda İnan İstanbul ikincisi oldu

05.01.2018 de yapılan Judo Ümitler İstanbul il şeçmelerinde  sporcumuz Selçuk Arda İnan 60 kg. da İstanbul 2. si olarak 19-21 Ocak'ta Mersin de yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Selçuk seçmeler sonrası madalya sevincini

Federasyonumuz tarafından 2018 yılı için düzenlenen Aikido Antrenör Vize Seminerini tamamladık

A.S.K Ailesi Aikido Antrenörleri olarak ; Federasyon tarafından 30-31 Aralıkta Antalya Kemerde düzenlenen 2018 yılı için Aikido Antrenör vize seminerini Başarı ile tamamladık.

A.S.K Ailesi Olarak Sağlıklı , Mutlu , Huzurlu , Barış ve Sevgi Dolu bir 2018 Diliyoruz .

A.S.K Bodrumda Yaşandı

Aikido Baş Antrenörümüz Maestro Shihan Vincenzo Sicali 'nin  07/08 Ekim 2017 de Bodrumda verdiği Aikido Federasyon seminerini büyük bir keyif ve başarı ile tamamladık. Federasyonumuz Adına bizlere her konuda yardımcı , destek olan sayın Tanser

Senseimiz Vincenzo Sicali 07 Ekim’de Bodrum’da

Senseimiz Vincenzo Sicali 07 Ekim'de Bodrum'da Aikido semineri verecek. Tüm dostları bekliyoruz.

ASK Yaşam Atölyesi Judo takımı İstanbul şampiyonasında dereceler elde etti

ASK Yaşam Atölyesi sporcularımız Doruk Bakırcı İstanbul Yıldızlar Judo yarışmasında 38 kg da İstanbul 2.si ; Ege Ateş İstanbul Minikler Judo yarışmasında 40 kg da İstanbul 3.sü olup  Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.  

ASK Yaşam Atölyesi Judo takımı İpsiz Recep Judo turnuvasına katıldı.

Sporcularımızdan 38 kg Doruk Bakırcı ve +66 kg Alpcan Dağdeviren 3. oldu; 40 kg Ilgın Mutluer 5. olmuşlardır. Sporcularımıza ve organizasyonu hazırlayanlara teşekkür ederiz.

Türkiye Judo Federasyonu antrenör kursu

Sezer Ergün sensei Türkiye Judo Federasyonu 2. Kademe antrenör kursunu başarı ile tamamladı.

2017 Judo Kuşak sınavımızı başarılı bir şekilde tamamladık.

Mutlu Yıllar Barış

Akdeniz Spor Kulübü olarak Barış'a yeni yaşında sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl dileriz.  

ASK Yaşam Atölyesi Kulüp Montlarımız

 

Mektebim Kolejleri Aikido tanıtım semineri

Mektebim Kolejleri  Ümraniye kampüsünde Aikido tanıtım semineri. Yaklaşık 150 öğrenci ve öğretmene Aikido'yu tanıttık.

Sporcumuz Alpcan Dağdeviren’i başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Sporcumuz Alpcan Dağdeviren, Anadolu Yıldızları judo maçlarındaki başarısı sebebi ile okulunda onare edildi. Ataşehir Sevinç Okullarına , Spora ve Sporcuya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Anadolu Yıldızları Yarı Finali

25/26 Şubat tarihinde Kocaeli, Gebze ilçesinde yapılan Anadolu Yıldızları yarı finalinde, İstanbul takımında yarışan dört sporcumuzdan üç'ü dereceye girdiler.  +66kg Alpcan Dağdeviren 3. , +44kg Aslı Adalı 3. , +34kg Doruk Bakırcı 5. Sporcularımızı tebrik

İstanbul Okullar Arası Yıldızlar Judo Yarışması

17 Şubatta yapılan İstanbul okullar arası Yıldızlar Judo yarışmalarında sporcularımızdan Alpcan Dağdeviren İstanbul Şampiyonu 1. , Aslı Adalı 2. , Doruk Bakırcı 3. Olarak bizleri gururlandırdılar.  

Tunç Günay 1.Dan Shodan oldu.

Sporcularimizdan Tunç Günay İstanbulda yapılan Judo Dan sınavını başarılı bir şekilde tamamlayıp 1.Dan Shodan oldu.  

Sosyal Hizmetler Sevgi evi ve Kız Yetiştirme Yurdu Sporcularımız

Sosyal sorumluluk projemiz. Sosyal Hizmetler Sevgi evi ve Kız Yetiştirme Yurdu Sporcularımız.  

Antrenörlük Kurslarını Başarı ile Tamamladık.

Ankara'da yapılan antrenörlük kursunu başarı ile bitiren Sezer  Ergün 4.Kademe Baş Antrenör, Kıvanç Boylu 1.Kademe Yardımcı Antrenör olmuşlardır.  

Gökçehan Kırbaç Sensei ile Jiu Jitsu

Gökçehan Kırbaç sensei ile Jiu  Jitsu derslerimiz başladı.

Batı Ataşehir Pleon Sportivo’da Aikido ve Judo

Batı Ataşehir Pleon Sportivo'da  Aikido ve Judo derslerimiz devam ediyor.  

A.S.K Yıldızları Yaz Doğa Kampı

A.S.K Yıldızları Yaz doğa Kampı Nar Organik Tarım Çiftliğinde yapıldı.      

ECAS Kayı okullarında aikido

ECAS Kayı okullarında aikido dersleri devam ediyor.                                        

Mutlu Yıllar Kıvanç Sempai

Akdeniz Spor Kulübü olarak Kıvanç Sempai'ye yeni yaşında sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl dileriz.

Anadolu Yıldızları Yarışması

Tekirdağ'da yapılan Anadolu Yıldızları yarışmasına 8 ilden sporcular katıldı. İstanbul takımında yarışan Akdeniz Aikido Spor Kulübü sporcularımız 3 tane 3.lük ve 1 tane 5.lik aldı.  Judo hakemleri yeni kurallar gereği puanlamadan kaldırılan Yukon veda etti.